Home

Welkom op de website van Bea de Bruin Makelaardij, uw NVM makelaar voor o.a. de regio Eemland. Naast verkoopbemiddeling ben ik u ook graag van dienst bij de aankoop van uw nieuwe woning, bemiddeling bij verhuur of bij een taxatie.

Op de website vindt u meer informatie over het actuele woningaanbod van woningen en appartementen en ook treft u het dienstenpakket aan.

Het woningaanbod wordt overzichtelijk en zeer compleet weergegeven met gratis te downloaden brochures. Ook kunt u via het contactformulier direct een aanvraag voor een bezichtiging aanvragen via de mail. Vrienden en bekenden kunt u via de link: “tip een bekende” direct op de hoogte brengen van mogelijk interessante woningen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het woningaanbod? Vul dan het formulier in dat u vindt onder het kopje zoekopdracht.

Onder het kopje “nuttige informatie” treft u een register aan met termen die regelmatig voorbij komen in de woningmarkt en een beknopte verklaring. Ook treft u hier enige handige links naar websites aan.

Ik ben u graag behulpzaam bij het vervullen van uw woonwensen!

Contactgegevens:
Bea de Bruin Makelaardij
Doornseweg 32
3832 RM Leusden

06 -21 88 33 68
info@beadebruinmakelaardij.nl
www.beadebruinmakelaardij.nl

Verder naar: