Verkoop

Uw huis is uw kostbaarste bezit. De verkoop van uw kostbaarste bezit vertrouwt u niet zo maar aan iemand toe. U wilt zeker weten dat de verkoop in goede handen is.

De verkoop van uw woning kan maar één keer goed opgestart worden: Dit betekent dat uw huis op de meest representatieve manier “in de markt” dient te worden gebracht. Niet alleen met een uitnodigende fotopresentatie, ook de omschrijving is zeer belangrijk en niet te vergeten de juiste vraagprijs. De juiste mix van deze factoren is van wezenlijk belang voor een optimaal verkoopresultaat. Alvorens uw woning te koop aan te bieden maak ik, samen met u, een uitgebreide fotopresentatie. Overeenstemming dient bereikt te worden over de zaken die achter blijven in uw woning of eventueel ter overname kunnen worden aangeboden. Eveneens dient een uitgebreide vragenlijst ingevuld te worden met alle zaken die van belang zijn voor een koper om te weten. Daarnaast dient de verkoper te voldoen aan zijn informatieplicht. Ook hierin wordt u geadviseerd.

Zodra alle informatie verzameld is en de internetbrochure vervaardigd is, kan de verkoop van start gaan. Via www.funda.nl worden vele zoekers bereikt.

Samenwerking en overleg zijn in het verkoopproces zeer belangrijk. U wordt geadviseerd over de manier waarop u zich het best kunt voorbereiden op een bezichtiging. Zijn er aandachtspunten in en rondom de woning, bent u wel of niet aanwezig tijdens de bezichtiging? Daarnaast wilt u natuurlijk na de bezichtiging ook weten wat de reacties waren.

Gedurende het gehele verkoopproces wordt regelmatig overleg met u gehouden. Niet alleen over de reacties maar ook over te ondernemen acties.

Kortom: bij Bea de Bruin Makelaardij is uw kostbaarste bezit in goede handen!!!

Contactgegevens:
Bea de Bruin Makelaardij
Doornseweg 32
3832 RM Leusden

06 -21 88 33 68
info@beadebruinmakelaardij.nl
www.beadebruinmakelaardij.nl

Verder naar: