Even voorstellenÖ. Bea de Bruin

Een woning aan- of verkopen is misschien wel de grootste financiŽle beslissing die u in uw leven maakt. Ik kan me voorstellen dat het prettig is iets meer te weten over de persoon die u in dit proces met raad en daad kan bijstaan en stel me dan ook graag aan u voor:

Geboren en getogen is Soest. Vervolgens in Amersfoort mijn Vwo-opleiding genoten als basis om toegelaten te worden tot de Hogere Hotelschool in Den Haag. Na stages in Frankfurt en Londen werd deze opleiding succesvol afgerond met als specialisatie financieel management. Als Food en Beverage manager in een hotel in BelgiŽ en als Sales Manager voor een Nederlands resort werd de theorie vervolgens in de praktijk gebracht.

Mijn volgende ambitie was de consultancybranche. Als projectdirector en vervolgens als auditor mocht ik vele projecten in Amerika en Europa onder de loep nemen. Uiteindelijk rees toch de wens om een vaste thuisbasis in Nederland te creŽren en raakte ik eigenlijk bij toeval in aanraking met de makelaardij in mijn geboorteplaats Soest. De interesse was gewekt; in de avonduren werd het studeren voor makelaar! De beŽdiging bij de Rechtbank te Utrecht en het NVM lidmaatschap volgden in 1999. Inmiddels was er al enige jaren werkervaring opgedaan; de volgende stap was zelfstandig verder. Eind 1999 werd de kans gegrepen om een een bestaand bedrijf in Soest over te nemen. Sinds de oprichting van het Vastgoedcert ben ik opgenomen in dit register van gecertificeerde makelaars. Gezien de veranderende woningmarkt heb ik in 2009 de stap gezet om het kantoorpand in Soest vaarwel te zeggen en de activiteiten te continueren vanuit ons kantoor aan huis in Leusden. 2010 is het jaar om onder eigen naam de werkzaamheden voort te zetten. Het werkgebied waarin de activiteiten worden verricht omvat onder andere de regio Eemland; Soest, Baarn, Soesterberg, Amersfoort, Hoogland, Hoevelaken, Nijkerk,Leusden en omgeving. Echter, ook opdrachten buiten deze regio zijn mij niet vreemd. Ook aankoopbemiddeling ben ik werkzaam in en buiten de regio Eemland. Adviseren zit me in het bloed en inmiddels kent de woningmarkt met als zijn ins- en outs weinig geheimen meer voor mij.

Uw succesvolle aan- of verkoop is mijn visitekaartje! Ik ben u dan ook heel graag van dienst bij uw aan- of verkoop.

Contactgegevens:
Bea de Bruin Makelaardij
Doornseweg 32
3832 RM Leusden

06 -21 88 33 68
info@beadebruinmakelaardij.nl
www.beadebruinmakelaardij.nl